sombra lateral
Logo de Costa Daurada
Enllaç a la galeria d'imatges Enllaç al tour virtual de la Costa Daurada

ON DORMIR?


La Costa Daurada ofereix un gran ventall d'establiments on allotjar-se, en aquest cercador trobareu tota la informació necessària per fer la vostra reserva, tant a un hotel com a un càmping, apartament, casa rural, alberg, balneari, pensió...

CERCADOR D'ALLOTJAMENTS

Tipus d'allotjament:
Situats a:
Categoria:
Destacats  

Festes de Santa Tecla a Tarragona
 

Del 14 al 24 de setembre per diversos espais del municipi. Declarades Festes Tradicionals d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i Festa d'Interès Turístic Estatal pel Govern de l'Estat.  Més informació: 
tarragonaturisme.cat
Tel. +34 977 250 795 

.......................................

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia
 

Del 21 al 25 de setembre a Reus. Festa Major petita de la ciutat. Entre els actes importants destaquen el correfoc pels carrers del centre, el tradicional rosari de torxes la nit del 24 de setembre al Santuari de la Verge de Misericòrida i la baixada de tots els elements festius del Seguici Popular local fins a la Plaça del Santuari el dia 25 de setembre, on es realitzen exhibicions devant del temple. La festa culmina amb una exhibició de foc a càrrec dels Diables de Reus i la encesa de la façana del temple amb un magnífic espectacle pirotècnic.   Més informació: 
festesreus.cat
Tel. +34 977 010 670 

.......................................

TERRÀNIA- Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc
 

Del 27 al 29 de setembre a l'Antiga Església de Sant Francesc i Plaça de Sant Francesc, entre d'altres espais.    Més informació: 
montblancmedieval.cat
Tel. +34 977 861 733 

.......................................

25è Concurs de Castells de Tarragona 

Del 4 al 5 d'octubre A la Tarraco Arena Plaça (TAP), antiga plaça de braus. Amb la participació de 42 colles d'arreu de Catalunya.    Més informació: 
concursdecastells.cat
Tel. +34 977 250 795

.......................................
 

Copyright Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, telf:(0034) 977 23 03 12 Avís legal | Protecció de dades | Crèdits