sombra lateral
Logo de Costa Daurada
Enllaç a la galeria d'imatges Enllaç al tour virtual de la Costa Daurada

AVÍS LEGAL


L’ús d’aquesta web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, d’algun organisme vinculat a aquesta o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Tots els drets de la propietat intel·lectual estan reservats i serà d’aplicació la Llei 1/1996, de 12 d’abril, per la qual s’aprova el Text refós de la llei de la propietat intel·lectual, no podent ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació o qualsevol altra forma de difusió no autoritzada expressament, per qualsevol tipus de suport i mitjà. L’incompliment d’aquesta prohibició donarà lloc a les sancions corresponents.

L’accés a aquest website no atorga als usuaris cap tipus de titularitat sobre la propietat intel·lectual dels continguts del lloc. Si l’usuari proporciona informació, com comentaris, suggeriments o idees, a través dels mitjans que permeten l’enviament d’informació, es considerarà cedida a títol gratuït.

L’usuari només podrà fer un ús personal i privat, en cap cas comercial, del web. I no està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.

La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al BOP i a d’altres diaris oficials, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dóna fe a la seva autenticitat i contingut.

L’Administració del Patronat no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquest Patronat.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona declina expressament qualsevol tipus de responsabilitat per errors o omissions en la informació continguda en aquesta pàgina web, encara que intenta evitar-los, corregir-los o esmenar-los ràpidament quan en té coneixement i quan se li indiquen.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus o d’altres elements que puguin produir alteracions. No pot garantir la invulnerabilitat absoluta dels seus sistemes de seguretat. I no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web, per la impossibilitat d’accedir-hi o per la incorrecta visualització, descàrrega, interrupcions del servei o d’altres errades de connexió.

És responsabilitat de l’usuari assegurar-se que el seu equip informàtic està degudament protegit contra virus i spyware.

El Patronat de Turisme es reserva la facultat d’efectuar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la pàgina web, de la configuració i presentació d’aquesta, així com també limitar i impedir l’accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en aquesta pàgina web és de l’usuari. El Patronat de Turisme queda eximit de qualsevol responsabilitat derivada per un inadequat ús de la informació que conté aquest lloc web.

Llicència d´ús de l´arxiu d´imatges de la Costa Daurada


Es permet la reproducció total o parcial de les imatges d´aquest CD en els següents casos:

a) Per l´ús de les empreses del sector turístic: tour-operadors, agències de viatge, companyies aèrees, empreses d´allotjament, oficines de turisme i d´altres sempre i quan les incorporin en edicions d´àmbit turístic i de distribució gratuïta.

b) Per l´ús dels mitjans de comunicació en la preparació d´articles i reportatges que difonguin la imatge de la Costa Daurada.

Segons la legislació vigent es farà constar a peu de foto o en els crèdits de presentació la referència al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
Aquesta menció afecta a totes les imatges, exceptuant: · “Casa Anguera 1905”, “Casa Navàs 1901-1907”, “Institut Pere Mata”, “Reus -Teatre Fortuny” i “Vitrall Casa Navàs”, on es farà constar Reus Turisme. · “Capçalera del Circ”, “Muralla - Passeig arqueològic”, “Catedral”, “Muralla”, “Volta del Circ”, “Pilar baixant”, “Castells” i “Serrallo peix”, on es farà constar Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. · “Detall spa”, on es farà constar l’hotel Mas Passamaner. · “Le Meridien RA”, “Spa”, i “xocoteràpia” , on es farà Constar l’hotel Le Meridien Ra.
Destacats  

30a SETMANA MEDIEVAL DE MONTBLANC

Del 21 d'abril a l'1 de maig. Mercat Medieval, escola cavalleresca (campament), mostra d’oficis i gastronomia de la comarca, coques, formatges, vins, licors, etc. Declarada Festa d'Interès Turístic Nacional pel govern de l'Estat i Festa d'Interès Turístic per la Generalitat de Catalunya. Més informació: setmanamedieval.org
Tel. +34 977 861 733 
........................................

1er FESTIVAL DE MÀGIA TORREDEMBARRA

Del 28 al 30 d'abril al Casal Municipal i altres espais. Programa: màgia itinerant (divendres), gala internacional de màgia (dissabte), màgia familiar (diumenge). Més informació: turisme
torredembarra.cat

Tel. +34 977 644 580
........................................

22ena FIRA DEL VI DE FALSET 

Del 29 d'abril a l'1 de maig. Mostra i degustació de vins de la DO Montsant i DOQ Priorat. D'11:00h a 21:00h a l'espai firal "Euterpe" (Carrer Miquel Barceló). Tiquet-degustació: 15€ (6 degustacions).   Més informació: firadelvi.org
Tel. +34 977 830 057 Tel. +34 977 831 023

........................................

Consulta les FESTES GASTRONÒMIQUES

ConsuLta les FIRES i FESTES DEL VI I DEL CAVA

Consulta els
FESTIVALS (música, teatre, cinema)

 

Copyright Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, telf:(0034) 977 23 03 12 Avís legal | Protecció de dades | Crèdits