sombra lateral
Logo de Costa Daurada
Enllaš a la galeria d'imatges Enllaš al tour virtual de la Costa Daurada

ESPAIS NATURALS


Costa Daurada, destinació de natura


La Costa Daurada ofereix uns valors insospitats per al visitant interessat en la natura. La xarxa d’espais protegits inclou una varietat sorprenent de paisatges amb una elevada biodiversitat.
Les millors manifestacions de vegetació mediterrània de muntanya i la presència destacada de mamífers i rapinyaires caracteritzen les serres interiors del Parc Natural del Montsant i de les Muntanyes de Prades.
La Costa Daurada conserva una xarxa d’espais litorals protegits amb destacat valor ambiental, on es pot gaudir d’una abundant diversitat d’aus i de paisatges d’aiguamolls i dunes. La vegetació dominant és de matollar mediterrani, amb la presència del margalló, l’única palmera autòctona europea.
La xarxa d’espais naturals de la Costa Daurada compta amb estructures adequades per rebre visitants. Els centres d’acollida del Parc Natural i altres espais protegits, així com els punts d’informació turística, ofereixen tota la informació i suport per poder gaudir d’aquest notable patrimoni.
Guies especialitzats en interpretació de la natura i empreses d’activitats esportives i de natura completen una oferta que fa de la Costa Daurada una destinació excepcional pel visitant.
 

 

Descarrega't el nostre catàleg de NATURA      
Destacats  

FESTES MAJORS DE SANT ANTONI A VILA-SECA

Del 13 al 22 de gener per diversos espais del municipi. Cal destacar el tradicional Cós de Sant Antoni, una sèrie de curses de cavall que es celebren a l'hipòdrom municipal al parc de la Torre d'en Dolça, declarat element festiu tradicional d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya; la Festa dels Tres Tombs; la Festa del Foc; i la Trobada Gegantera.  Més informació: lapinedaplatja.info
Tel. +34 977 390 362

........................................

FIRA DE SANT VICENÇ A L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Del 28 al 29 de gener per diversos espais del municipi. Fira multisectorial i de productes de proximitat. Festa comarcal de l'Oli.  Més informació: esplugaturisme.cat
Tel. +34 977 871 220

........................................

Consulta les FESTES GASTRONÒMIQUES

ConsuLta les FIRES i FESTES DEL VI I DEL CAVA

Consulta els
FESTIVALS (música, teatre, cinema)

 

Copyright Patronat de turisme de la Diputaciˇ de Tarragona, telf:(0034) 977 23 03 12 AvÝs legal | Protecciˇ de dades | CrŔdits